عکاسی یک اتفاق نیست ، یک مفهوم است

آنسل آدامز

معرفی دوربین L31 نیکون(Nikon)

دفعات بازدید: 869

دوربین Coolpix L31  یک دوربین 16 مگاپیکسلی با زوم اپتیک 5x می باشد که می تواند فقط با یک دکمه فیلم هایی با کیفیت HD  ضبط کند.این محصول از یک سری جلوه های ویژه بهره می برد و توسط باتری های AA  تغذیه می شود.قیمت کنونی این دوربین   79.99 پوند می باشد.

نکات کلیدی

  • استفاده آسان:طراحی دکمه ها پیچیده نمی باشد و در حالت خودکار همه ی تنظیمات به بهترین شکل ممکن بهینه می شوند.
  • سنسور عکس 16 مگاپیکسلی CCD:شما همیشه عکس هایی عالی ثبت می کنید.ایده‎ال برای بزرگنمایی بهترین عکس های شما
  • لنز زوم اپتیک 5x نیکور(Nikkor):به تمام رویداد ها با زوم 5x اپتیک نزدیک شوید که می تواند به شما در تنظیم هر حالتی از عکاسی کمک کند.
  • طراحی خوش دست:وقتی دوربین به خوبی در دستان شما باشد،ثابت تر قرار می گیرد بنابراین عکس هایی واضح تر خواهید گرفت.طرح واضح دکمه ها نیز کار را آسان کرده است.
  • ضبط فیلم با کیفیت HD:فیلم ها خاطرات را به زندگی شما می آورند،لحظات زندگی خود را با کیفیت HD(720p) تنها با لمس یک دکمه ضبط کنید.
  • باتری های AA:به هر کجا که سفر کنید،همیشه باتری های AA  را خواهید یافت.بنابراین می توانید بدون نگرانی از تمام شدن شارژ باتری ها به عکاسی خود ادامه دهید.

نویسنده مقاله دوربین و لنز: 
مترجم:فراز مهرآیین
پیوستاندازه
Image icon 1559052432.jpg33.65 کیلوبایت
Image icon 0156001359.jpg33.11 کیلوبایت

دیدگاه جدیدی بگذارید

کپچا تصویری
کارکترهایی که در تصویر نمایش داده میشوند را وارد کنید