عکسی بگیر که هویتت در اون مشخص باشه

بروس گیلدن

آموزش ۶ نکته برای بهبود عکاسی حیات وحش

دفعات بازدید: 173

حیوانات طبق عادت رفتار می کنند و اغلب زندگی های نسبتا ساده و بدون روال روزمره پیچیده دارند. هنگامی که شما ویژگی های یک سوژه خاص مانند محل زندگی مورد علاقه، نحوه و زمان غذا خوردن، جفت گیری و غیره را می شناسید، احتمالا قادر خواهید بود که اتفاقات بعدی را پیش بینی کرده و برای ثبت آن آماده شوید.شناخت دقیق گونه های مختلف سوژه ها به تصاویر متمایز و جذاب منجر خواهد شد.

آماده باشید

.برخی از نمادین ترین تصاویر حیات وحش توسط عکاسانی گرفته شده که قادرند از فرصت های غیر منتظره بهترین استفاده را بکنند. آنها قبل از راهی شدن برای عکاسی، برخی از تنظیمات اولیه دوربین را انجام می دهند، بنابراین زمانی که اتفاق رخ می دهد آماده هستند.جلوه های جادویی طبیعت کوتاه مدت هستند و به ندرت فرصت دوباره پیش می آید. بنابراین بررسی نور موجود و گرفتن چند عکس آزمایشی تضمین خواهد کرد که برای آن لحظه خاص آماده باشید. همچنین، این کار از استفاده اشتباه از تنظیمات بارگذاری شده در روز قبل نیز جلوگیری خواهد کرد.حتی کُندترین حیوانات نیز ممکن است به طور ناگهانی واکنش نشان دهند. بنابراین سعی کنید با توجه به نور موجود، تنظیمات ایزو و سرعت شاتر خود را بر روی بالاترین میزان ممکن تنظیم کنید

قوانین را بشکنید

درک قوانین اساسی عکاسی حیات وحش با توجه به روشنایی، تنظیمات دوربین، و ترکیب بندی ضروری است. صرف نظر از مارک دوربین، مُد دستی یا اولویت دیافراگم، فوکوس دکمه عقب یا جلو، باید کاری را انجام دهید که برای شما مناسب است.

دوربین شما یک ابزار است، و مانند قلم موی یک نقاش، کاری که شما با این ابزار انجام می دهید شما را از همتایانتان متمایز می کند. سعی کنید با نورپردازی جانبی، و نورپردازی از پشت (یا نور حاشیه) آزمایش کنید. نقاط دید مختلف، و زاویه کلوزآپ در مقابل واید را امتحان کنید. به دنبال الگوها بگردید و لنزهای جایگزین و تنظیمات مختلف را امتحان کنید.

دید خود را باز کنید تا به عنوان یک عکاس حیات وحش پیشرفت کنید.

مراقب باشید

در نهایت، هیچ وقت فراموش نکنید که برای ما ]عکاسان[ این کار فقط برای به دست آوردن یک تصویر است. اما برای حیوانات وحشی، هر روز جنگی برای بقا است. هیچ عکسی بیشتر از آسایش سوژه شما ارزش ندارد.

نویسنده مقاله: 
نویسنده: اندرو اسپرول (Andrew Sproule)